1. Computerapparatuur
  2. qwerty toetsenbord

Top 10 beste qwerty toetsenborden van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 jul. 2023

Met al de vele opties op de markt kan het erg moeilijk zijn om het beste qwerty toetsenbord te vinden. Met een gerangschikte lijst van de top 10 qwerty toetsenborden, die getest zijn op klantbeoordelingen en deskundige tests, kun je de juiste vroege keuzes maken. Van goedkope naar luxueuze opties, en alle verschillende stijlen, er is voor elke klant iets wat bij hun past. Laat ons je gids zijn op je tocht naar het qwerty toetsenbord van je dromen.

Na gedetailleerd de reviews van qwerty toetsenborden uitgetest te hebben en vervolgens te vergelijken, is de onderstaande top 10 aan beste qwerty toetsenborden ontspruit.

Inhoudsopgave

Rob
Rob

Handelaar

Leuk dat je bij deze mijn artikel aan het lezen bent. Mij naam is Rob en ik ben als handelaar in kantoorartikelen de hele wereld overgevlogen. Kantoorartikelen is big business; denk maar aan alle mensen die je kent die hun werk op kantoor uitvoeren. Daarom is het van belang om up to date te blijven over de laatste trend op het gebied van kantoorartikelen. Ik poog jullie daar een handje bij te helpen en houd hier graag mijn bevindingen bij.

Top 10 qwerty toetsenborden

Het heeft ons lange tijd gedurende het onderzoek bezig gehouden wat nou de beste top 10 qwerty toetsenborden zijn. Ben jij ook benieuwd? De kwantiteit aan reviews van qwerty toetsenborden zijn desalniettemin niet aan de zuinige kant en hierdoor heeft onze beproeving eventjes op zich laten wachten, maar het wachten wordt beloond en hier zij de de top 10 beste qwerty toetsenborden.

1. Microsoft Surface Toetsenbord

Het toetsenbord is ontworpen met een aluminium voorzijde en een zilverkleurig toetsenbord met QWERTY-indeling. De toetsen zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze meer grip en respons hebben. Ook zijn de toetsen goed geschikt voor lange sessies met gebruiksvriendelijke functietoetsen. Je kunt het toetsenbord ook draadloos verbinden met je Surface via Bluetooth Smart. Je kunt je toetsenbord op een afstand van maximaal 10 meter gebruiken. Ook heeft het toetsenbord een batterij die tot wel twee jaar meegaat. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten.

2. Ergoline

De Ergoline ergonomisch compact zilver qwerty toetsenbord is een duurzaam en innovatief toetsenbord dat is ontworpen voor thuiswerkers. Dit toetsenbord vergemakkelijkt het dagelijks werken met zijn twee USB hubs. Met deze hubs kun je meerdere apparaten aansluiten op je toetsenbord, zoals een muis, een USB stick of een ander randapparaat. Bovendien biedt het toetsenbord extra steun aan je polsen, waardoor je comfortabel kunt werken, zelfs na urenlang gebruik. De Ergoline ergonomisch compact zilver qwerty toetsenbord is ontworpen volgens de ergonomische principes, wat betekent dat het een van de meest comfortabele toetsenborden is. De toetsen zijn groot genoeg om gemakkelijk te worden ingedrukt en het toetsenbord heeft een anti-slip design. Bovendien is het toetsenbord voorzien van een stille feedback van de toetsen. De Ergoline ergonomisch compact zilver qwerty toetsenbord is een uiterst geschikte oplossing voor thuiswerken. Het biedt een hoge mate van comfort en duurzaamheid. Bovendien is het toetsenbord waterdicht, waardoor het gebruikt kan worden in bijna elke omgeving. Het toetsenbord is ook compatibel met alle besturingssystemen, waardoor je het overal kunt gebruiken. Dit ergonomische toetsenbord zal je helpen om effectief en comfortabel te werken, zelfs na lange uren.

3. Logitech Toetsenbord

Met het Logitech K120 QWERTY US ANSI toetsenbord ben je verzekerd van een comfortabele ervaring tijdens het typen. Het toetsenbord maakt gebruik van een USB-kabel voor eenvoudige aansluiting, wat betekent dat je geen batterijen hoeft te vervangen of een accu hoeft op te laden. Dankzij de unieke concave toetsen voelen je vingers aangenaam aan tijdens het typen. Het toetsenbord is ideaal voor dagelijkse taken en heeft een hoge toetsen die je zo gewend bent. Met het Logitech K120 QWERTY US ANSI toetsenbord krijg je een toetsenbord dat voldoet aan al je behoeften. Het toetsenbord is speciaal ontworpen met een USB-kabel en is daarom zowel eenvoudig aan te sluiten als energiezuinig. De toetsen hebben een concave vorm, wat betekent dat je vingers comfortabel op de toetsen rusten. Met de hoge toetsen voel je je net zo thuis als met een toetsenbord dat je gewend bent. Dit toetsenbord is het perfecte hulpmiddel voor je dagelijkse taken.

4. Dell Qwerty Toetsenbord

Het toetsenbord is voorzien van een 12 maanden garantie en een modern design. De extra functietoetsen maken het gebruik gemakkelijk. Het toetsenbord is uitgerust met een full-size toetsenbord, waardoor je zonder problemen alle toetsen kunt gebruiken en het maximale uit je toetsenbord kunt halen. Er is een speciale toets waarmee je eenvoudig toegang krijgt tot meer dan 20 multimedia-functies, zoals het regelen van het volume, het afspelen van muziek, het bekijken van sociale media en veel meer. Dit Dell toetsenbord is internationaal geschikt, zodat je het in verschillende landen kunt gebruiken. Het toetsenbord is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg stevig en duurzaam is. Het is vrij licht, waardoor je het gemakkelijk kunt vervoeren naar verschillende plaatsen. Het toetsenbord is ook zeer energiezuinig, waardoor je het kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over de batterijduur. De toetsen zijn zo ontworpen dat ze comfortabel aanvoelen, zelfs na lange tijd van gebruik.

5. Trust Ody

Het Trust Ody draadloos toetsenbord heeft een QWERTY-indeling en is gemakkelijk te installeren. Met de handige USB-ontvanger hoef je alleen de kabel aan te sluiten en de verbinding te maken. Je kunt het toetsenbord gebruiken op Windows- en Mac-besturingssystemen. Het toetsenbord heeft ook een energiebesparingsmodus zodat je de batterij op peil houdt. Bovendien is het toetsenbord voorzien van een waterbestendige coating die je toetsenbord beschermt tegen koffie, thee of andere vloeistoffen die erop gemorst kunnen worden. Met de Trust Ody draadloos toetsenbord stil QWERTY heb je een comfortabel en stil toetsenbord dat je overal mee naartoe kunt nemen. De stille toetsen zorgen ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het werken. De USB-ontvanger maakt het makkelijk om de verbinding te maken en te gebruiken op Windows- en Mac-besturingssystemen. De energiebesparingsmodus houdt je batterij op peil en de waterbestendige coating beschermt je toetsenbord tegen eventuele vloeistoffen die erop gemorst kunnen worden. Kies de Trust Ody draadloos toetsenbord stil QWERTY voor een productieve en stille werksessie.

6. Trust Primo

Met het Trust Primo Bedraad USB Toetsenbord Qwerty heb je het beste van twee werelden. Het toetsenbord heeft een full-size layout en is voorzien van stille toetsen, waardoor je comfortabel kunt typen zonder te veel lawaai te maken. De toetsen zijn ook morsbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ongelukjes. Bovendien is het toetsenbord in hoogte verstelbaar, zodat je altijd de juiste instellingen kunt kiezen voor comfortabel typen. Met de Trust Primo Bedraad USB Toetsenbord Qwerty ben je klaar voor elke taak.

7. Qware Office Toetsenbord

Het toetsenbord heeft een slim ontwerp met een verhoogde spatiebalk en kleinere toetsen. Hierdoor is het toetsenbord geschikt voor zowel kleine als grote handen. Verder zijn alle toetsen voorzien van een duidelijke en heldere lettering. Er is ook een handige indicatorknop aanwezig waarmee je de indicatorlampjes kan activeren en de toetsenbordinstellingen kan aanpassen. Het toetsenbord is gemaakt van stevig materiaal waardoor hij lang meegaat. De behuizing is voorzien van een antislipoppervlak, waardoor het toetsenbord stabiel blijft staan, zelfs als je hevig typt. Het toetsenbord is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en grijs. Daarnaast is er ook een comfortabele handpalmsteun die optioneel te bestellen is.

8. The G-Lab

NO DESCRIPTION

9. Fujitsu USB QWERTY

NO DESCRIPTION

10. Draadloos Bluetooth Opvouwbaar

Dit draadloze, opvouwbare QWERTY toetsenbord met touchpad is ideaal voor smartphones en computers met Android. Het is eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop om verbinding te maken met je telefoon of tablet. Het toetsenbord is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen. Het is compact en lichtgewicht en neemt weinig ruimte in beslag als je het opbergt. Het toetsenbord is ook voorzien van een touchpad, waarmee je gemakkelijk kan navigeren tussen schermen. Deze multifunctionele toetsenbord is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Android, iOS, iPad OS, Windows en Mac OS. Het is perfect als je op zoek bent naar een draadloze oplossing om je besturingservaring te verbeteren. Bovendien is het ook waterbestendig, waardoor je het overal mee naar toe kan nemen zonder je zorgen te maken over schade door vocht. Het is ook energiezuinig en heeft een lange batterijduur. Kortom, het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een draadloos, opvouwbaar QWERTY toetsenbord met touchpad voor smartphones en computers met Android.

Veelgestelde vragen over qwerty toetsenborden

Wij krijgen geen vergoeding van instanties voor het promoten van hun producten op onze website. De qwerty toetsenborden die je op deze website ziet staan zijn onvervalst het effect van ongebonden reviews van klanten zoals jij. Deze test is rechtuit en dé manier om de beste producten te ervaren.

Wanneer je naar 1 van de qwerty toetsenborden in de beste top 10 gaat, kun je een goede qwerty toetsenbord aankopen. Wat je beneden elk product ziet, is een icoontje met: “Goedkoopste prijs”. Hierop kun je klikken en je wordt dan doorverwezen naar een webshop die de qwerty toetsenbord voor de beste deal aanbiedt.

De beste qwerty toetsenbord is de qwerty toetsenbord die in de test naar voren is gekomen als nummer één in de beste top 10. Door middel van alle review te vergelijken, is de nummer één als beste uit de test gekomen.

Ons laatste woord over qwerty toetsenborden

Het is duidelijk dat een goed qwerty toetsenbord onmisbaar is als je aan de slag gaat met je laptop, tablet of desktop. Of je nu professioneel werkt of gewoon thuis aan het typen bent, je wilt een product hebben dat comfortabel is en voldoet aan je behoeften. Gelukkig hebben we hierboven een selectie gemaakt van de top 10 toetsenborden op basis van kwaliteit en betaalbaarheid. Hierdoor heb je een goed uitgangspunt om de juiste te kiezen. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je goed nadenkt over je prioriteiten. Als je op zoek bent naar een topkwaliteit product dat nog betaalbaar is, dan kun je beter investeren in een van de toetsenborden die we hebben uitgelicht in dit artikel. Let daarnaast op de accessoires en opties die het toetsenbord biedt. Als je van plan bent veel te gamen, kies dan een toetsenbord met een toetsenbordindeling die geschikt is voor gaming. Met deze informatie zul je zeker een betrouwbaar, comfortabel en geschikt toetsenbord kunnen vinden voor jouw behoeften. Succes!

Waar je op kan letten wanneer je een qwerty toetsenbord koopt?

Aanvankelijk is het aan het raden, mocht je kennissen of vrienden hebben die een qwerty toetsenbord hebben, om informatie bij in te winnen over hun beleving er van. Anderzijds, voorziet het wereldwijde web mogelijk een oplossing. Van een heleboel qwerty toetsenborden zijn reviews aan te treffen zodat je ervaringen van gebruikers zoals jezelf kan doorkijken en aansluitend een keuze nemen voor een goede qwerty toetsenbord. Echter, daarom hebben wij deze site in het leven geroepen. Wij hebben het werk voor jou gedaan en alle reviews al gecheckt. Daarenboven nemen we ook de koopkracht van klanten in aanmerking. Als gevolg zie je dat onze top 10 bestaat uit qwerty toetsenborden in verschillende prijsklasse zodat het toegankelijk is voor iedereen.

Disclaimer: De beste top 10 qwerty toetsenborden is gecomponeerd door middel van het grondig testen van reviews van kopers van qwerty toetsenborden. Beneden het stukje tekst van ieder qwerty toetsenborden in de top 10 staat er een button “Goedkoopste prijs”. Hier kun je op klikken en vervolgens ga je naar een online winkel. Wij krijgen een klein percentage van deze winkel bij aanschaf van een qwerty toetsenbord aldaar.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Verlies jij soms ook je focus?

Het is een bekend fenomeen: je concentratie verliezen door de lange uren achter de computer zitten en dat juist op het moment dat je je aandacht er bij moet houden. Lees onze tips voor een betere focus en verhoog je productiviteit.